2012. április 2., hétfő

Emotive Pole Shooting


Egy időben elöntötte a facebook falamat ismerőseim jobbnál jobb profi fotói, légyen az normál, fashion vagy pole portré.
Imádtam csemegézni közülük, s nagyon tetszettek. Természetesen bennem is kezdett megfogalmazódni, hogy hajajj, de jó is lenne egy ilyet csinálni. Na de ennél tovább már nem mentem.
Viszont az előző bejegyzésből már tudjátok, hogy úgy hozta az élet, összebarátkoztam két szakértővel. J Gyorsan meg is szerveztem egy napot, hogy mi is összehozzunk ilyen képeket.
Tudtam, hogy az egész napos pózolásban el lehet fáradni, főleg, ha az nem csak a billegetésről szól, hanem fent a rúdon kell majd produkálnunk magunkat, ezért is gondoltam, hogy többen legyünk ott modellek, így Judy és Kata is velem tartott.
Azt a napot élveztem is, meg nem is. Egyrészt istentelenül másnapos voltam, s ez nem igazán tett jót a teljesítőképességemnek. (Konkrétan teljesen hazavágta.) Ráadásul a nagyon mini és nagyon cuki rucik sem jöttek be igazán. Kényelmetlenül éreztem magam bennük, nem az én ruháim voltak, s ez minden egyes képen vissza is tükröződött… Azonban magammal vittem a régi iaido-s korszakomból megmaradt hakamámat (japán nadrág), ezt ötvöztem egy jó kis fűzővel (Judytól, nagyon jól nézett ki) és egy fürdőruha felsővel, valamint egy nem igazán cuki sminkkel. Máris sokkal jobban éreztem magam, s több mindent lehetett kihozni az egészből.
Mindenképp valami különlegeset szerettem volna, nem csak az elemeket lefotózni, műtermi környezetben. Erre volt jó a ruha, és a fotós: Horváth Zsolt.

Olyan képeket tudott csinálni aznap, ami messze túlmutat a szép táncos fotókon. Érzelmet, művésziességet adott hozzá munkájával. Teljesen eldobtam az agyamat, mikor megkaptam az első képet. Sosem gondoltam volna, hogy így is lehet csinálni. Néhány elkapott pillanattal az egész hangulata megváltozott.
Csak dícsérni tudom munkáját, mert ennyire különlegeset még nem láttam sehol, csak tőle! Egyedi és gyönyörű, ami egyéb munkájára is elmondható.
Lassan kitanulja a PoleShooting-ot, mert folyamatosan igénybe vesszük, de erről majd kicsit később :)
További képek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése